СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС

СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС

ул. Цар Симеон (до АРЕНА ЗАПАД)
София,
България
23.2931577
42.7065077
UserLikes
Име: СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС
Адрес: София, ул. Цар Симеон (до АРЕНА ЗАПАД)
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.cityparkresidence.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Недвижими имоти
Дейност:

Строителство на индустриални, търговски и жилищни сгради

Ключови думи: city park residence, тивон пропъртис, индустриални сгради, търговски сгради, жилищни сгради

СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС

За нас

Инвеститор в комплекса е ТИВОН ПРОПЪРТИС ЕООД, дъщерна компания на ЩЕРН ЕООД, компания с дългогодишен опит в областта на строителството на индустриални, търговски и жилищни сгради. СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС е комплекс със съвременна и интересна архитектура, целяща да постигне максимално добро изложение на апартаментите и офисите.


Архитектурният проект е на Ателие Серафимов Архитекти ООД, автори на множество проекти и носители на много награди в сферата на архитектурата и проектирането. Комплексът държи на високия стандарт във всяко изпълнение. Предлага качествени довършителни работи, разкошно антре, затворена детска площадка, подземен паркинг на 2 нива.


СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС се намира в кв. Света Троица на ъгъла на ул. Цар Симеон и ул. Зографски манастир. В близост до комплекса са разположени Парк Света Троица , четири училища, 2 детски градини, болници и поликлиники. СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС предлага 148 апартамента, гарсониери и мезонети с площ от 60 кв.м. до 230 кв.м., 8 магазина с площ от 100 кв.м. до 370 кв.м., 16 офиса с площ от 170 кв.м. до 370 кв.м. и подземни и наземни паркоместа. Разгънатата Застроена Площ на проекта е 29 515 кв.м. Архитектурно сградата е решена в духа на съвременните тенденции за постигане на максимален уют, функционалност и уникалност на апартаментите и офисите.


СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС е изградена от четири основни тела, като всяко тяло има отделен вход. За всички апартаменти и офиси в СИТИ ПАРК РЕЗИДЪНС са предвидени паркоместа в подземните гаражи. Всички апартаменти в комплекса се предлагат напълно завършени, а общите части ще бъдат луксозно изпълнени. Проектът участва в ежегодния национален конкурс Сграда на годината.





 

Открийте ни в Google+