Сподели във Facebook


Пловдив
Пловдив,
България
24.7452903999999
42.1354079
UserLikes
Име: БАНСКО ТУР
Адрес: Пловдив, Пловдив
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.trinity-bansko.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Недвижими имоти
Дейност:

Инвестиционна дейност

Ключови думи: инвестиционна дейност, недвижими имоти, хотелски бизнес, банско, банско тур

Продукти

За нас

БАНСКО ТУР е дружество, специализирано в областта на инвестиционните проекти в недвижими имоти и хотелски бизнес в най-новия и най-популярен български ски курорт.

Компанията е учредена от група инвеститори, които са посветили усилията си на разработване пазара на висококачествени недвижими имоти в България.

Ние се стремим не само да ви предложим висококачествен продукт и много изгодна възможност за инвестиции, но и да осигурим най-високо качество на обслужването, съобразени със съвремените изисквания на пазара на недвижими имоти.

Чрез умело проектиране и сполучливо изграждане, с поглед към световните новости в областта на строителните технологии, търсим баланс между очакванията за високо качество на сградата, вложените
БАНСКО ТУР
материали и възможностите за поддържане и осигуряване на съвременен комфорт във всеки момент от пребиваването Ви в нея.

Общата ни цел е да осигурим безпристрастно и информирано обслужване в областта на недвижимите имоти чрез дружество, изградено върху принципите на професионализма.

Дружеството предлага консултантски и правни услуги, свързани с имотите, по време на целия процес на покупко-продажба, както и поддръжка и управление на собствеността.

В концепцията при проектирането на Тринити Резиденция и СПА е заложен стремежът към превръщането на място, в което да прекарвате свободното си време като особено значение имат местата за общуване и почивка - СПА центърът, закрития басейн, ресторанта, кътовете за релакс.
 
Открийте ни в Google+