бул. Никола Вапцаров 55, Бизнес парк
София,
България
23.3279321
42.6680514
UserLikes
Име: РАЙФАЙЗЕН ЕВОЛЮШЪН ПРОДЖЕКТ ДИВЕЛОПМЪНТ
Адрес: София, бул. Никола Вапцаров 55, Бизнес парк
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Недвижими имоти
Дейност:

Продажба на луксозни апартаменти, апартаментни вили, редови и еднофамилни къщи

Ключови думи: sofia sky, имоти в софия, апартаменти, вили, недвижими имоти


Галерия

РАЙФАЙЗЕН ЕВОЛЮШЪН ПРОДЖЕКТ ДИВЕЛОПМЪНТ
  • catalog.bg
  • РАЙФАЙЗЕН ЕВОЛЮШЪН ПРОДЖЕКТ ДИВЕЛОПМЪНТ

За нас

РАЙФАЙЗЕН ЕВОЛЮШЪН ПРОДЖЕКТ ДИВЕЛОПМЪНТ
В квартал Симеоново Ви предлагаме един модерен стил на живот. Sofia sky създава в България нов стандарт с луксозните си апартаменти, апартаментни вили, редови и еднофамилни къщи.

Райфайзен Еволюшън Проджект Дивелопмънт ЕООД е компания за недвижими имоти, оперираща в Австрия, Централна и Източна Европа с главен офис във Виена. Понастоящем около 160 човека са ангажирани в развитието, осъществяването и продажбата на жилищни и търговски проекти в 14 точки на Европа.

Външни партньори и наши акционери от финансовия и строителния сектори отправят своите комплименти към нашия опитен екип. Ето как ние взаимодействаме с нашите клиенти.

Нашето име Райфайзен Еволюшън символизира развитието на бъдещето на пазара на недвижими имоти: ние работим с тенденции и с нужди на ползвателите и така намираме иновативни решения - в съответствие с нашето мото Развивайки бъдещето .

Р
РАЙФАЙЗЕН ЕВОЛЮШЪН ПРОДЖЕКТ ДИВЕЛОПМЪНТ
айфайзен Еволюшън е създадена през 2003 година чрез обединението на Конкорд Проект, Райфайзен Пропърти Инвест и Проджект Дивелопмънт Дивижън за Австрия и Източна Европа на Щрабаг АД. Акционерите на компанията са Райфайзен Централбанк Австрия и Райфайзен Холдинг, Уника и Баухолдинг Щрабаг АД. Всички акционери са лидери на пазара в своите бизнес области и имат значително влияние на пазарите в Централна и Източна Европа.

Понастоящем целият обем от около 50 изпълнени проекта достига повече от един милиард евро в бизнес областите на жилищните и търговските недвижими имоти с обща площ, надхвърляща 650 000 кв.м. Около 75 процента от този инвестиционен обем се пада на Централна и Източна Европа. Тук се развиват приблизително 525 000 кв.м. от застроената площ, като те включват както жилищни обекти, така и ултрамодерни клас А офис сгради, многофункционални центрове и хотели.



 
Открийте ни в Google+